Huste.tv - 14.02.2017 14:18

Je ti odpustené, ak nie si na tribúne

Huste Autor: Huste | Zdroj: huste.tv

Internetová televízia HUSTE.tv po dlhých rokoch mení svoje domáce prostredie a zároveň prechádza na novú technológiu vysielania. Sústredíme sa na skvelý obsah a tým sú naše live prenosy, naše zostrihy zo zápasov, rozhovory s hráčmi a autorské články po každom stretnutí, ktoré odvysielame.

Po deviatich rokoch vysielania live prenosov zo slovenských športovísk sme teraz využili naše skúsenosti, užívateľský výskum našich divákov i samotných športovcov. Pred deviatimi rokmi sme boli vďační, za sledovanie slovenských líg na počítači, ale doba sa mení a máme stále viac zariadení, na ktorých navštevujeme weby. Náš divák na nás vytvára vyššie nároky a my sa ich snažíme naplniť. Veríme, že naša intuícia pri dizajne stránky bola správna.

V live prenosoch prinášame novú časomieru, ktorej súčasťou je názov súperiacich tímov, ich farebné odlíšenie, čas zápasu, tretina, stav zápasu a vylúčenia hráčov. K tomu pripadá aj grafika - súpisky pred zápasmi, menovky hráčov. Rokmi sa skvalitňuje internetová infraštruktúra ako na Slovensku, tak aj u našich divákov, a tak sme pristúpili k HD vysielaniu, avšak priaznivci s nižšou kvalitou internetového pripojenia si naďalej môžu znížiť túto kvalitu podľa svojich potrieb. K skvalitneniu prenosov prispeje aj väčší počet našich kamier, ktoré sa budú snažiť zachytiť každý detail, každú hernú situáciu počas zápasov. Tak ako náš divák, aj my sa zžívame s novinkami priamo v priebehu sezóny, preto žiadame našich divákov o trpezlivosť a tolerantnosť pri úvodných prenosoch.

Nový web HUSTE.tv má jasný, objektívny základ. Responzívny dizajn stránky je samozrejmosťou a stránka sa tak automaticky prispôsobí veľkosti vášho displeja. Popri článkoch máte po ruke tabuľky, štatistiky, jednoduchý prehľad najlepších hráčov v rôznych činnostiach. HUSTE.tv v minulosti vytvorilo pre všetky kluby Tipsport ligy spoločnú stránku, v ktorej mal každý klub svoju vlastnú sekciu. Aktuálnosť článkov, zostrihy zápasov, rozhovory s hráčmi boli prednosťou tejto stránky, preto sme sa rozhodli preniesť všetky naše poznatky, údaje a celý archív do novej stránky HUSTE.tv. Toto všetko dokážeme zužitkovať aj pri ďalších športoch, a tak si divák na jednom mieste nájde všetko podstatné ohľadom hokeja, futbalu, basketbalu, volejbalu a hádzanej s informáciami o každom klube a s prislúchajúcimi aktualitami. 

Máme zmysel pre slovenský šport. Je pre nás dôležitý a vysielame celých deväť rokov iba naše ligové súťaže. Vytvorili sme infraštruktúru potrebnú pre LIVE vysielanie na každom štadióne. Počas zápasov máme na tribúnach našich kameramanov, v štúdiu HUSTE.tv máme svojich režisérov, časomeračov a komentátorov. Súčasne vieme odvysielať 10 zápasov, a preto chceme v tomto všetkom naďalej pokračovať so všetkými vylepšeniami, ktoré sme spomenuli. HUSTE.tv už nie je iba pre vaše počítače, ale sprístupnili sme všetko aj pre vaše tablety, smartfóny a vám neujde žiadny zápas ani na cestách, ani v práci. Tešíme sa s vami na množstvo skvelých prenosov na HUSTE.tv, kde vám je odpustené, ak chýbate na tribúne.