Huste.tv - 19.02.2017 13:00

SLEDUJ BOJ O TITUL V ČESKEJ LIGE! PLZEŇ CHCE, SPARTA MUSÍ

Huste Autor: Huste | Zdroj: huste.tv

Česká futbalová liga pokračuje po zimnej prestávke. Kto ukoristí titul? Plzeň chce, Slavia môže, Sparta musí. Kompletné kolo odvysiela naša internetová televízia HUSTE.tv... Všetky zápasy na jednom mieste.

Už v sobotu odštartuje ďalším kolom najvyššia česká futbalová liga kvartetom zápasov, šampión bude známy najneskôr posledný májový víkend. Druhá Slavia stráca na vedúcu Plzeň jediný bod, Sparta je tretia. Zošívaní už na jeseň ukázali, že s nimi treba v boji o titul počítať. V zime navyše Slavia udržala káder pokope a dokonca získala univerzála Jána Sýkoru z Liberca, ktorý už bol dohodnutý v Plzni, lenže v poslednej chvíli si to rozmyslel. Už 5.marca cestuje Plzeň na Eden, tento duel veľa napovie.

Plzeň sa cíti právom favoritom. K titulu má najbližšie, má veľmi skúsený káder a v posledných rokoch ukázala, že dokáže zvládať krízové situácie. Navyše získala bývalého kapitána rakúskej reprezentácie Andreasa Ivanschitza, ktorý by mal tvoriť plzeňskú hru. Sparta chce zaútočiť na titul z tretieho miesta, na to, či sa jej to podarí, si budeme musieť ešte počkať.