Huste.tv - 21.02.2017 11:45

Sleduj horúce tenisové zápasy z Floridy. V akcii Raonic aj Del Potro

Huste Autor: Huste | Zdroj: huste.tv

Profesionálny tenisový turnaj mužov Delray Beach Open na HUSTE.tv, rozširujeme aj tenisovú ponuku prenosov. Prebieha ako už tradične vo floridskom Delray Beach. Na okruhu ATP Tour patrí do kategórie ATP World Tour 250. Koná sa koncom februára na otvorených dvorcoch miestneho areálu Delray Beach Tennis Center, kde je položený tvrdý povrch. Zaujímavosťou je, že v období 1993-1999 sa odohrával na zelenej antuke.

Premiérovým víťazom dvojhry sa stal Američan Todd Martin, ktorý si tak pripísal prvý titul kariéry na profesionálnom okruhu. Do súťaže dvojhry nastupuje tridsať dva tenistov a štvorhry sa zúčastňuje šestnásť párovV mužskej dvojhre získali najviac titulov Austrálčan Jason Stoltenberg, Američan Jan-Michael Gambill, Belgičan Xavier Malisse a Lotyš Ernests Gulbis, keď všetci vyhrali dvakrát. V mužskej štvorhre držia rekord americké dvojčatá Bob a Mike Bryanovci, ktorí dokázali turnaj ovládnuť štyrikrát.

Už dnes bude v akcii nasadená jednotka, Kanaďan Milos Raonic, ktorému stojí v ceste prvá prekážka, americký kvalifikant Tim Smyczek. Za postupom sa vydá aj nasadená dvojka a obrí bombardér, medzi divákmi mimoriadne obľúbený, Ivo Karlovič. Obhajca titulu z poslednej edície turnaja Sam Querrey je už v druhom kole, keď mu vzdal Izraelčan Dudi Sela. V ponuke nájdete päť zápasov z hlavného dvorca tenisového centra v Delray Beach! Pre fanúšikov, ktorí majú problém so spánkom, pokračuje program aj po polnoci, na kurte sa objavia aj Tommy Haas a Argentínčan Juan Martin del Potro, držiteľ striebornej medaily z OH v Rio de Janeiro a bronzovej z OH v Londýne.