Huste.tv - 08.03.2017 15:38

Kolo venované MDŽ zohrá pred playoff výraznú rolu

Huste Autor: Huste | Zdroj: huste.tv

Všetky zápasy dnešného 52. kola začínajú v rovnakom čase o 18:00h. Divák HUSTE.tv už vie, že mu neujde žiadny prenos a naše kamery budú na každom stretnutí. Podľa vývoja jednotlivých zápasov si jednoducho prepne na iný duel a nepríde o nič podstatné. A toho sa dnes udeje neúrekom. 

MHC Martin - HK Nitra 

Martinčania po dvoch prehrách v jeden deň chcú definitívne potvrdiť svoje miesto v playoff a prilákať svojich divákov na najdôležitejšie zápasy sezóny. Majstri z Nitry však Martin pokorili hneď v štyroch tohtoročných vzájomných dueloch. 

MsHK Doxxbet Žilina - HC Košice

Tento zápas uvidíte iba na HUSTE.tv. Žilinčania majú totiž pre divákov aj počas MDŽ uzavretý štadión. Košičania odvolali Čadu pre výkony tímu v ostatných dueloch. Na striedačke teda bude stáť Marcinko a sedieť uzdravený Rudolf Huna. Vlci v pokoji dohrávajú základnú časť.

HKM Zvolen - HK Poprad

Tabuľkových susedov delí 5 bodov, pričom kamzíci ťahajú sériu štyroch prehier, naopak rytieri brali všetky body naposledy v Košiciach a odťali tak obrazne hlavu trénerovi Čadovi. Vo vzájomných dueloch vedie Zvolen 3:2. 

HC Nové Zámky - MHk 32 L.Mikuláš

Súboj nováčikov môže veľa napovedať. Mikuláš už vie, že skončí posledný, ale môže potopiť aj domácich. Ale my vieme, že Mikuláš v Zámkoch v tomto ročníku ešte nevyhral. 

Dukla Trenčín - HC 05 iClinic B.Bystrica

Dukla túži po playoff a hrdo sa doťahuje na ôsme Zámky. Stráca tri body. Barani však ťahajú 12-zápasovú víťaznú šnúru. No povedzte, môžu v Trenčíne prehrať? Iba ak by boli...

HUSTE.tv. máš šport ako na dlani -  na svojom mobile, tablete, počítači, TV.