Huste.tv - 22.08.2017 12:30

Slovan na úvodný trip sezóny aj s kapitánom Meszárošom. Do hry nezasiahne

Huste Autor: Huste | Zdroj: sita

Hokejový Slovan Bratislava cestuje na úvodný výjazd za súpermi v Kontinentálnej hokejovej lige 2017/2018 s 27-členným hráčskym kádrom. Do Ruska sa vyberú dvaja brankári, desať obrancov a pätnásť útočníkov. V tíme nechýba ani kapitán Andrej Meszároš, ten však bude iba trénovať a do duelov v Petrohrade, Jaroslavli a proti Dinamu Moskva nezasiahne. Spomedzi brankárov zostáva doma Jaroslav Janus.

Pvý duel absolvujú "belasí" v stredu 23. augusta o 18.30 h SELČ na ľade SKA Petrohrad, obhajcu Gagarinovho pohára. O dva dni neskôr sa bratislavský klub predstaví v Jaroslavli proti miestnemu Lokomotivu (18.00 h SELČ) a v nedeľu 27. augusta na ľade Dinama Moskva. Prvý domáci súboj čaká na Slovan v stredu 30. augusta, od 19.00 h v ňom privítajú bieloruské Dinamo Minsk.

Káder HC Slovan Bratislava na prvý tohtosezónny výjazd za súpermi v KHL:
Marek Mazanec, Jakub Štěpánek - Patrik Bačik, Cam Barker, Tomáš Voráček, Nick Ebert, Tomáš Hedera, Lukáš Kozák, Andrej Meszároš, Tommi Taimi, Tomáš Černý, Ivan Švarný - Jan Buchtele, Marek Viedenský, Colby Genoway, Michal Hlinka, Tomáš Hrnka, Marek Hecl, Lukáš Kašpar, Juraj Mikúš, Teemu Ramstedt, Michal Řepík, Boris Sádecký, Pavol Skalický, Marek Sloboda, Radek Smoleňák, Andrej Šťastný