Huste.tv - 11.12.2017 11:02

Hamšíkovci v útlme. Neapol nevyhral tretí raz za sebou

Huste Autor: Huste | Zdroj: sita, youtube

Po tom, ako v sobotňajšom šlágri 16. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže remizoval Juventus Turín s Interom Miláno (0:0), sa hráčom SSC Neapol naskytla šanca prebojovať sa v nedeľňajšom dueli s ACF Fiorentina na čelo tabuľky Serie A, k čomu potrebovali súpera zdolať. Túto možnosť však nevyužili, keď s tímom z Florencie iba bezgólovo remizovali. V tabuľke predstihli aspoň Juventus, ktorý vystriedali na druhej priečke.

,,Prvý polčas z našej strany nebol dobrý. Fiorentina výborne bránila, nevedeli sme prekonať jej obranu. Po zmene strán to už bolo o niečom inom,” povedal slovenský kapitán SSC Marek Hamšík pre svoj oficiálny web. Neapolčania zapli na vyšší stupeň, prišli aj šance, ale gólu sa nedočkali. ,,Škoda toho. Niekedy nám chýbalo aj športové šťastie. No sú aj takéto zápasy,” pokračoval slovenský futbalista, ktorý počas 90 minút nabehal 13 028 metrov, najviac zo všetkých futbalistov na ihrisku. ,,Ideme ďalej, pozeráme sa dopredu. Máme silný tím, ktorý sa určite vráti na víťaznú vlnu. Verím, že už najbližšie v Turíne získame tri body,” dodal 30-ročný rodák z Banskej Bystrice.

Neapol nevyhral v treťom zápase za sebou - po domácej ligovej prehre s Juventusom Turín (0:1) podľahol v Lige majstrov na trávniku Feyenoordu Rotterdam 1:2 a v nedeľu v Serii A hral s Fiorentinou 0:0.