Huste.tv - 12.01.2018 13:07

V sobotu v Prešove Zápas hviezd I. ligy. Kapitánmi Hujsa a Hopkovič

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: sita, huste.tv

Už v sobotu bude Prešov hostiť exhibičnú akciu - tretí ročník Zápasu hviezd St. Nicolaus 1. hokejovej ligy. Na ľade miestnych Penguins sa predstavia hráči všetkých účastníkov druhej najvyššej domácej súťaže. Kapitánmi výberov sú aktuálne zranený domáci obranca Ladislav Hopkovič a skúsený útočník Martin Hujsa zo Skalice.

Kapitáni si vybrali kluby, ktorých hráči sa predstavia v ich tímoch. Hopkovič okrem svojich Prešovčanov má vo výbere aj hokejistov z Michaloviec, Spišskej Novej Vsi, Dubnice nad Váhom a rezervy Nových Zámkov. Hujsa okrem Skaličanov má aj hráčov z Bratislavy, Topoľčian, Považskej Bystrice a Trnavy. Trénermi tímov budú Anton Tomko a Jozef Škrak na jednej strane a Ľubomír Hurtaj s Michalom Ružičkom na opačnej.

Exhibičný duel štyroch proti štyrom na tri pätnásťminútové tretiny sa v sobotu 13. januára začne v Prešove o 16.00 h. Počas neho sa uskutočnia aj súťaže zručností, v ktorých aktéri budú bojovať o extra góly pre svoje družstvá.

V Zápase hviezd nebudú chýbať viaceré známe mená. Jedným z nich je obranca Jaroslav Obšut, ktorý v minulosti hral jv NHL a KHL, predstavil sa aj na MS a ZOH. V Prešove si zahrajú aj Michal Kokavec, Marcel Baláž, Dominik Riečický, Marek Kolba, René Jarolín či Albín Podstavek.

Kádre tímov na sobotňajší Zápas hviezd St. Nicolaus 1. hokejovej ligy v Prešove:

HOPKY Team - tím Ladislava Hopkoviča:
Brankári: Adam Trenčan (Michalovce), Dominik Riečický (Prešov)
Obrancovia: Tomáš Valečko, Marek Kolba (obaja Michalovce), Damián Novický (Prešov), Peter Trávniček (Nové Zámky "B"), Ondrej Burzala (Dubnica), Miroslav Vantroba (Spišská Nová Ves), Ladislav Hopkovič (Prešov)
Útočníci: Marcel Baláž, Jozef Tomčák, Samuel Chalupa (všetci Prešov), Oliver Ďuriš, Michal Kluka, Michal Kokavec (všetci Dubnica), Lukáš Vartovník, Michal Findura (obaja Spišská Nová Ves), Radovan Cútt, Vladislav Solomončak (obaja Michalovce)
Tréneri: Anton Tomko (Prešov), Jozef Škrak (Spišská Nová Ves).

HUJER Team - tím Martina Hujsu:
Brankári: Roman Petrík (Skalica), Juraj Halo (Topoľčany).
Obrancovia: Jaroslav Obšut, Michal Valjent (obaja Bratislava), Erik Nitriansky (Topoľčany), Ľubomír Škápik (Skalica), Ján Nahálka, Lukáš Dubeň (obaja Považská Bystrica)
Útočníci: Martin Hujsa, Ľubomír Vaškovič, René Jarolín, Patrik Janáč (všetci Skalica), Albín Podstavek, Martin Uhnák (obaja Topoľčany), Dušan Klučiar (Bratislava), Filip Mrava, Juraj Kamenický (obaja Trnava), Ján Zlocha (Považská Bystrica)
Tréneri: Ľubomír Hurtaj (Topoľčany), Michal Ružička (Skalica).