Huste.tv - 15.02.2018 17:07

Poker na Slovensku láka stále viac cudzincov

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: rebuy stars

Popularita najobľúbenejšej kartovej hry sveta s názvom poker rastie nielen vo svete ale aj na domácej pôde. Pokrové turnaje, ktoré garantujú víťazom výhry pohybujúce sa v tisícoch €, už nie su ani na Slovensku žiadnou raritou. Poker hrajú mladí, starí, muži, ženy, manažéri či robotníci. Za „slovenským“ pokrom však ku nám cestuje aj mnoho zahraničných hráčov. 

Obmedzenia v oblasti hazardu v Čechách, Poľsku a Ukrajine a stále zvyšujúce sa garancie pokrových turnajov nútia mnohých za svojou vášňou cestovať. O výraznom záujme zahraničných hráčov o slovenský poker svedčia aj ich čoraz častejšie úspechy v domácom prostredí. Na popredných priečkach pokrových turnajov je možné neraz zahliadnuť Čechov, Rakúšanov a Maďarov či Poliakov. Úspechy cudzincov u nás, však ku nám lákajú aj nové zastávky zahraničných pokrových tour. Jednou z nich je aj pomerne nová, ale o to viac úspešnejšia pokrová tour s názvom DPT. Deepstack Poker Tour v sebe skĺbilo tie najlepšie pokrové prvky. Množstvo žetónov, výborná štruktúra a vysoká garancia za prijateľné štartovné.

Sledujte už dnes o 19:00 hod. v premiére prvú časť dvojdielneho slovensko-poľského pokrového turnaja DPT na HUSTE.tv, v ktorom sa medzi tých najlepších rozdelilo viac ako 28.000€!