Adrenalín - 27.08.2021 11:00

VIDEO: Workout v Dolnom Kubíne King of the North 2021

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: rbrn

V Dolnom Kubíne sa konala najväčšia workoutová súťaž na Slovensku, ktorá je zameraná na striktné prevedenie cvikov s vlastnou váhou a pridanou váhou. Súťaže sa zúčastnilo 50 súťažiacich zo Slovenska, Čiech a Poľska, ktorých výkony vzbudzujú rešpekt. 5. ročník prilákal 800 návštevníkov a ponúkol veľké výkony a fantastickú atmosféru.


Súťaže sa zúčastnil aj majster sveta vo fitness Michal Barbier, ktorý obsadil vo svojej váhovej kategórií 2. miesto, čo hovorí o náročnosti samotnej súťaže.

Kráľovnou severu sa stala Nina Pawelec z Poľska pred Veronikou Greinerovou zo Slovenska a Kamilou Kubik tiež z Poľska.
Medzi mužmi do 75kg triumfoval Tomáš Nebola z ČR pred Michalom Barbierom a Miroslavom Kubelom zo Slovenska
V strednej váhovej minuloročné víťazstvo obhájil prvenstvo Poliak Bartek Kruk, ktorý porazil vo finále Šimona Forraia z Košíc. Tretie miesto obsadil domáci atlét reprezentujúci organizátorov Kingz Zone Samuel Tješ.
V najťažšej kategórií nad 85kg taktiež obhájil minuloročné víťazstvo Poliak Lukasz Milczuk, ktorý v repríze minuloročného finále porazil Jozefa Ulricha. Svoju prvú účasť na tretie miesto pretavil Lukáš Granec z Pezinka.

Obohatením samotného podujatia bola už tradičná exhibícia streetworkoutových reprezentantov SR Dávida Letovanca, Dominika Klimeka, ktorých doplnili atléti z ČR a SR.

Fotoreport z podujatia

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora