Program
Americký futbal - 14.02.2021 13:48

Stavil si na narušiteľa Super Bowlu, výhru však nedostane

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Twitter

Pre veľké športové podujatia, formátu Super Bowlu, zvyknú stávkové kancelárie vypisovať aj kurzy na nezvyčajné a kuriózne momenty. Medzi nimi bola aj otázka, či 55. boj o slávnu trofej naruší niekto vbehnutím na trávnik. Istý Jurij Andrade si na túto možnosť stavil slušné peniaze a mal na to dobrý dôvod. Sám plánoval tento exhibicionistický plán zrealizovať.

Ako vieme, bol úspešný. Má ísť o komplica Vitalija Zdoroveckeho a Kinsey Wolanskej, ktorí sa už v minulosti podobnými výstrelkami "preslávili" a spropagovali tak svoj web pre dospelých. Aj Jurij skončil za svoj počin v rukách polície, no vtedy ešte veril, že ho v stávkových kanceláriách čaká slušné bolestné. Tieto spoločnosti však vypísané stávky zamrazili. V opačnom prípade by podľa viacerých amerických zdrojov mohol zarobiť až 374 tisíc dolárov, ktoré sú súčtom víťazných tiketov jeho "bielych koní". Ich úlohou bolo len podať takýto tiket na rôznych miestach.

Americké spoločnosti na tipovanie výsledkov tvrdia, že si musia udržať dôveru svojej komunity hráčov. Tá verí, že všetky stávky sú otvorené a neovplyvní ich žiadna naplánovaná propagácia produktov či služieb. Prostredie Andradeho momentálne podlieha vyšetrovaniu a vyplácanie stávok bude záležať na jeho záveroch. Tipujúci, ktorí správne predpokladali exhibicionistu, si výhru budú môcť vybrať. Nesmie však byť preukázané ich napojenie na "narušiteľský gang" a teda nesmeli mať vopred informáciu o plánovaní tejto akcie.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora