Novinky - 14.10.2019 19:02

Usain Bolt v problémoch. Môže za to barová bitka

Zdroj: huste.tv/youtube

Vychytený bar Toy Room Club bol v piatok večer miestom, kam si vyrazil bývalý jamajský šprintér Usain Bolt trochu vypustiť paru. Namiesto pár vypitých drinkov a dobrej zábavy sa však z toho stala poriadna divočina a pred klubom sa strhla bitka tridsiatich podnapitých mužov. 33-ročná atletická legenda bola jedným z účastníkov, hoci jeho zámerom malo pôvodne byť zažehnanie hroziaceho konfliktu.


Posledné tri olympijské zlatá Bolt ukoristil v Riu, kde ovládol stovku, dvestovku aj štafetu na 4x100 metrov.

Dve rôzne partie sa podľa svedkov mali dostať najprv do slovného konfliktu, pričom Bolt sa ocitol v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Chcel sa zapojiť v pozícii mediátora. Tento zámer nevyšiel a vzduchom začali lietať päste, na čo musel chtiac-nechtiac reagovať aj on sám. Niekoľko minút trvajúci boj mal byť ako na sinusoide a vždy, keď sa zdalo, že sa všetko končí, znovu to celé rozbehla ďalšia dvojica.

Na miesto síce dorazili aj policajné zložky, avšak neskoro. Bolt so svojou partiou bojisko opustil a taxi službou sa nechal odviezť do bezpečia. Podobne o chvíľu reagovali aj ďalší bitkári a pred klubom ostal absolútny pokoj.