Novinky - 08.07.2020 15:51

DOKONALÉ! Neuveríte, aké meno dal Usain Bolt dcérke!

redakcia/PK Autor: redakcia/PK | Zdroj: twitter/topstar.sk

Usain Bolt (33) sa pochválil na sociálnej sieti fotkami svojich dvoch najväčších životných víťazstiev - partnerky Kasi Bennett (31) a malej, sotva mesačnej dcérky. Matke svojho dieťatka zaželal všetko najlepšie k narodeninám, a zároveň túto príležitosť využil na vôbec prvé zverejnenie fotiek ich spoločnej dcérky s originálnym menom.

Ich prvorodená dcérka sa síce narodila už 14. júna 2020, no doteraz boli novopečení rodičia na akékoľvek detaily či fotky dieťatka skúpi. Usain zdieľal j príležitosti narodenín jeho partnerky Kasi fotky, na ktorých sa vyníma novopečená mamička v krásnych šatách, zmilovanie držiac svoju maličkú, rozkošnú dcérenku. Tá dostala vskutku symbolické meno - Olympia Lightnig, teda niečo ako Olympijský Blesk.

V roku 2011 zažila románik s najrýchlejším mužom planéty aj Češka Karolína Krézlová, no vo vážnejšom vzťahu bol aj so Slovenkou žijúcou na Jamajke, Ľubicou Kučerovou:

"Chcel by som zaželať mojej priateľke Kasi krásne narodeniny. Strávil som s tebou krásny deň a neželám ti nič iné, ako šťastie a urobím všetko preto, aby sa úsmev z tvojej tváre nestratil. Započali sme spoločne novú kapitolu v našich životoch," napísal rozcítený hrdý otecko Usain, ktorý po zlatej medaile na olympiáde získal v živote tú najväčšiu výhru, a tou zdravé je dieťatko a partnerku.

Usain sa takto rozcítil na svojom profile mikroblogovacej siete Twitter:

Usain zverejnil prekrásne fotky dcérky a priateľky:

Usain Bolt sa narodil 21. augusta 1986 ma slnečnej Jamajke a vo svete športu prerazil ako atlét, venujúci sa prevažne krátkemu šprintu. Je deväťnásobný olympijský víťaz z Pekingu v 2008, v Londýne 2012 a v Rio de Janeiro z roku 2016. So svojou partnerkou, modelkou Kasi Bennett, sú spolu od roku 2014 a v roku 2020 mu porodila prvého potomka. V médiách mu prischla prezývka Lightning Bolt, čo znamená Bleskový Bolt, a symbolicky tak pomenoval aj svoju zatiaľ jedinú dcérku Olympiu Lightning.