Novinky - 18.02.2020 13:11

Ďalšie predstavené monoposty. Williams prekvapil lakovaním

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Predstavovanie nových monopostov Formuly 1 po pokojnom víkende pokračuje a hneď na začiatku nového týždňa uzreli svetlo sveta dva nové stroje. O mierne prekvapenie sa postarali vo Williamse, kde zvolili odlišnú farebnú kombináciu.

Najhorší tím minulej sezóny sa dlhodobo potýka s problémami v rámci samotného jazdenia. Britskej stajni sa nedarí získavať body a tak to v novej sezóne skúsi s mladou pretekárskou dvojicou. Za volant sa posadia George Russell a Nicholas Latifi, ktorých bude sprevádzať bielo-modro-červený monopost. Auto s názvom FW43 prešlo rozsiahlou zmenou lakovania oproti minuloročnému typu FW42. Otázkou však naďalej zostáva či Williamsu tento krok pomôže a či sa v tíme dostatočne venovali aj vývoju samotného monopostu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hey 2020. Bring it ? . . . #FW43 #Launch #F1 #WeAreWilliams #WeAreFighting #WeAreRacing #Formula1 #GR63 #NL6 #ROKiT

Príspevok, ktorý zdieľa ROKiT Williams Racing (@williamsracing),

Nový stroj pre ročník 2020 predstavil aj tím Racing Point. Ten by chcel v nasledujúcej sezóne ovládnuť stred poľa s monopostom, na ktorom opäť prevláda ružová farba. Dominuje tiež logo nového hlavného sponzora, spoločnosti BWT. Úlohou Sergia Pereza a Lanca Strolla teda bude zabojovať o štvrté miesto v pohári konštruktérov, no to bude v konkurencii ďalších tímov neľahká úloha.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

2020... let’s go ?? #F1 #Formula1 #Motorsport

Príspevok, ktorý zdieľa BWT Racing Point F1 Team (@racingpointf1),

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora