Novinky - 02.04.2020 14:11

Norris musí splniť, čo sľúbil! Pôjde dohola

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Formula1.com

Pred niekoľkými dňami dokázala Formula 1 zorganizovať virtuálne preteky prostredníctvom vlastnej videohry. Tých sa zúčastnil aj aktuálny jazdec McLarenu Lando Norris, ktorého zdá sa virtuálny svet pohltil viac než dosť. Počas víkendového charitatívneho streamu si totiž opäť zahral pár videohier a zároveň sľúbil, že ak diváci darujú 10-tisíc dolárov pri jeho hraní, oholí si hlavu.

Tento cieľ sa napokon podarilo prekonať o viac ako dvetisíc dolárov, čo znamená, že britský pilot musí výzvu splniť. Plánuje tak urobiť dnes večer taktiež prostredníctvom streamu na platforme Twitch. Pre oficiálny web Formuly 1 však potvrdil, že z neho nebude kompletne holohlavý Lando: „Nie! Nejaké vlasy si samozrejme nechám. Plánujem to urobiť vo štvrtok, ale nikdy predtým som si hlavu neholil, takže som si objednal žiletku a musím počkať, kým mi ju doručia,” potvrdil Norris.

„Netuším, ako to vlastne funguje, vždy som sa strihal len s nožnicami. Musím teda zistiť, ako ďaleko som ochotný zájsť. Nebude to však úplne dohola. Oholím si tak 95% vlasov.” Keďže je Norris momentálne v izolácii sám, bude to musieť urobiť svojpomocne: „Môžem si tam vystrihať číslo 4 alebo moje logo. Podľa mňa je to dobrý nápad,” dodal mladý pretekár.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora