Novinky - 06.04.2020 21:11

Nuda v karanténe? Takto vyzerajú Senna a Hamilton na písacom stroji!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Nekonečné dni v domácej karanténe a nič, čo by ste mohli robiť? Niečo podobné si zrejme povedal aj úspešný biznismen a bývalý šéf tímu Manor vo Formuly 1 Graeme Lowdon. Zobral tak do rúk písací stroj a začal písať. Nie však hocičo, z jeho výtvorov sa stali umelecké diela.

Lowdon spojil prácu na písacom stroji so svojim životom a vášňou k pretekárskemu športu. Po niekoľkohodinovej práci z toho vznikli dva fascinujúce portréty. Na jednom z nich je zobrazený legendárny Ayrton Senna, ktorého údajne Lowdon “vyťukal” na prvý pokus, kým na druhom je úradujúci majster sveta Lewis Hamilton. Podobizeň britského pilota sa údajne vydarila na druhý pokus. No povedzte, nie je to krásne?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Byvaly sef timu Manor a uspesny biznismen Graeme Lowdon ma trochu netradicny konicek. Vo volnom case si dopka do stareho pisacieho stroja. A cuduj sa svete, namiesto nenavistnych statusov ci politologicko-virologickych pseudoanalyz vytvara nieco naozaj ohromujuce! Toto nie je ziadna fotomontaz, ale rydza genialita. Pan Lowdon sa priznal, ze nevie odhadnut presne kolko hodin mu to trvalo, lebo si medzi tukanim parkrat zdriemol, ale Sennu dal na prvy pokus a Hamiltona na druhy! Oba kusky su nepredajne, ale planuje ich vydrazit na charitu… Naozaj nemam slov, proste WOW ??‍???? #formula1 #ayrtonsenna #lewishamilton #graemelowdon #art #silverreed #vsetkymfanusikommotorsportuaf1zvlast

Príspevok, ktorý zdieľa Stevo Eisele (@stevoeiselef1),

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora