Novinky - 21.05.2020 17:11

Virtuálna Veľká cena Monaka aj s pilotom Mercedesu či hráčom Arsenalu

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Po dvojtýždňovej prestávke sa opäť uskutočnia virtuálne preteky seriálu Formuly 1. Tie posledné sa odohrali na okruhu v španielskej Barcelone a najúspešnejší v nich bol pretekár Williamsu George Russell. Tomu do víkendovej Veľkej ceny Monaka pribudli hneď niekoľkí zaujímaví konkurenti.

Okrem tradičnej šestice, ktorú Russell tvorí spoločne s Charlesom Leclercom, Alexom Albonom, Nicholasom Latifim, Landom Norrisom a Antoniom Giovinazzim, sa pretekov zúčastnia aj Valtteri Bottas a Esteban Ocon. Celkovo sa tak na štartovom rošte objavia hneď ôsmi aktuálni jazdci Formuly 1. To však nie je všetko, účasť totiž prisľúbil aj zakončovateľ londýnskeho Arsenalu Pierre Emerick Aubameyang, ktorý bude tímovým kolegom Norrisa v McLarene.

Preteky sa uskutočnia v nedeľu od 19:00 nášho času a prebiehať budú vo videohre F1 2019. Pôvodne sa počas tohto víkendu mala konať tradičná Veľká cena Monaka, avšak tá bola kvôli pandémii koronavírusu zrušená. Reálna sezóna Formuly 1 by mala byť odštartovaná začiatkom júla v Rakúsku.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora