Novinky - 10.06.2020 13:57

Bývalá pretekárka zarába videami pre dospelých, otec je vraj hrdý

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Austrálska automobilová pretekárka Renne Gracieová mala veľmi sľubne rozbehnutú kariéru. Bola prvou ženou, ktorá podpísala profesionálny kontrakt v rámci V8 Supercars, čo je prestížny seriál pretekov vytunovaných vozidiel pod hlavičkou FIA. Predtým už mala absolvované viaceré zaujímavé akcie na domácej motoristickej scéne, no rozhodla sa to celé hodiť za hlavu. Dôvodom bola finančne zaujímavejšia možnosť produkovať erotický obsah.

"Bolo to najlepšie rozhodnutie, aké som v živote spravila. Dostalo ma to do finančnej situácie, o ktorej som nikdy ani nesnívala a skutočne ma to baví. Som ochotná robiť to, čo odo mňa chcú, zarábam za to veľmi dobré peniaze a cítim sa pohodlne v tejto pozícii," povedala pre denník Daily Telegraph o svojom novom živote. Tomu rýchlo prispôsobila aj instagramový profil. Na ňom už v minulosti nemala problém vystaviť svoje prednosti a zverejniť záber vo vyzývavej polohe, no medzičasom sa vytratili autá a motorky a pribudli podväzky či spodná bielizeň.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RENE?E GRACIE ?? (@renee_gracie),

Značná časť účinkovania 25-ročnej Gracieovej sa odohráva za spoplatnenými zatvorenými dverami. Žiari na platforme OnlyFans, ktorej podstatou sú zamknuté profily, ktoré si fanúšik môže odomknúť za poplatok formou pay-per-view. Sprístupnenie pikantných videí a fotografií tejto Austrálčanky fanúšika stojí 12,95 dolárov na mesiac. Len pre úplnosť dodajme, že platforma nestojí len na materiáloch "s hviezdičkou", ale obsah cez ňu publikujú aj fitness tréneri alebo tvorcovia nízkonákladových relácií, diskusií či príbehov. "Verte alebo nie, môj otec vie, čo robím a podporuje ma v tom. Dokonca by som povedala, že je na mňa hrdý pre finančnú stránku," prekvapila na konci rozhovoru.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora