Novinky - 26.08.2020 14:33

Messiho chcú nielen futbalové kluby. Skúšajú to aj v Mercedese

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Po včerajších vyjadreniach sa v športovom svete strhla bitka o Lionela Messiho. Argentínčan totiž oznámil svojmu aktuálnemu zamestnávateľovi, že chce odísť a to okamžite využívajú kluby a firmy po celom svete. O futbalistu je dokonca záujem aj mimo futbalovej sféry. S vtipným príspevkom prišli vo formulovej stajni Mercedes.

Nemecký tím uverejnil na sociálnych sieťach screenshot konverzácie s Messim. V kolónke na písanie textu sa nachádza správa: „Leo, rozmýšľal si niekedy nad sťahovaním do Brackley?” Práve v tomto mestečku vo Veľkej Británii totiž sídli Mercedes aj so všetkými svojimi továrňami. Predstavitelia tímu tak promptne a hlavne vtipne reagovali na situáciu, ktorú vyvolali vyjadrenia skúseného futbalistu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? @leomessi

Príspevok, ktorý zdieľa Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1),

Messiho avizovaný odchod vyvolal vlnu nevôle u barcelonských fanúšikov. Argentínčan v klube pôsobí od roku 2000, kým do A-tímu sa presunul o päť rokov neskôr. Po odchode Neymara sa však postupne vytrácala dominancia Barcelony, čo len podčiarkla potupná prehra vo štvrťfinále Ligy majstrov s Bayernom Mníchov 2:8. Skúsený 33-ročný hráč sa tak rozhodol pre zmenu. Aktuálne je najväčším favoritom na jeho získanie údajne Manchester City, ktorý trénuje bývalý kouč Blaugranas Pep Guardiola.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora