Novinky - 06.01.2021 20:33

Najprv ho vymenil v tíme, teraz mu prebral priateľku

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Veľká cena Španielska v roku 2016 bola prvou pre holandského pretekára Maxa Verstappena vo farbách tímu Red Bull Racing. V novej stajni sa vtedy uviedol najlepšie ako mohol, keď zvíťazil a stal sa najmladším víťazom pretekov v histórii. Jeho predchodcom v monoposte bol ruský pilot Daniil Kvjat, ktorý sa odvtedy v tíme neobjavil. Mladý Holanďan sa tak pre Rusa stal nočnou morou. To však ešte Kvjat nevedel, čo sa stane o pár rokov neskôr.

Len pred pár dňami totiž Verstappen na svojich sociálnych sieťach zverejnil fotografiu s novou priateľkou. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by nešlo o dcéru trojnásobného šampióna F1 Nelsona Piqueta. Kelly Piquetová totiž od augusta 2016 tvorila pár práve s Kvjatom, s ktorým má dokonca päťmesačnú dcéru. Oficiálne sa síce s ruským pretekárom rozišla v decembri minulého roka, no s nových fotografií spokojného páru sa Kvjatovi deň určite nezlepší.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Max Verstappen (@maxverstappen1)

Verstappen pôsobí v F1 od roku 2013, kým Kvjat vstúpil do kráľovnej motoršportu o rok neskôr. V sezóne 2014 boli dokonca tímoví kolegovia, no následne došlo k presunu ruského pretekára z Toro Rosso do Red Bullu. Tam sa však ohrial len jednu sezónu a pár pretekov. Nahradil ho Holanďan, ktorý ho momentálne nahrádza aj v súkromnom živote. Kvjat tak môže mať hlavu v smútku. Nielenže prišiel o priateľku, ale aj o miesto v F1. Jeho pozíciu v tíme Alpha Tauri totiž bude od budúcej sezóny zastávať Japonec Yuki Tsunoda.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora