Novinky - 12.01.2021 20:55

Grosjean po prvýkrát od nehody ukázal popálené ruky

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram/Youtube

Koncom novembra sa na Veľkej cene Bahrajnu odohral hrôzostrašný moment. Hneď v prvom kole totiž hrozivo havaroval francúzsky pilot Romain Grosjean. Jeho monopost okamžite po náraze do zvodidiel vybuchol, no pretekár Haasu stihol po niekoľkých sekundách vyskočiť a zachrániť si život. Napriek tomu sa nevyhol nepríjemným popáleninám.

Vzhľadom na to, ako hrozivo nehoda vyzerala, vyviazol Grosjean z monopostu pomerne v poriadku. Vzniknuté popáleniny sú spôsobené tým, že po náraze zostal v monoposte neskutočných 28 sekúnd. Až potom sa z plameňov dostal a následne mu pomohlo auto s lekármi, ktoré bolo pri nehode pomerne rýchlo.

Najviac si to odniesli pretekárove ruky. Horšie dopadla ľavá, ktorú mal až doteraz Grosjean obviazanú. Na sociálnych sieťach však zverejnil fotografiu bez obväzov a potvrdil, že je po hrozivej havárii viac-menej v poriadku. Veľká cena Bahrajnu bola pre Francúza pravdepodobne poslednou v úlohe pilota F1. Zmluva s tímom Haas sa mu totiž skončila a pre sezónu 2021 sa mu miesto neušlo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Romain Grosjean (@grosjeanromain)

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora