Auto-moto - 16.07.2021 09:33

Mladý fanúšik zaskočil pretekárov F1 otázkou o jedle

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Počas tohto víkendu sa na britskom okruhu Silverstone koná Veľká cena Veľkej Británie. Pretekári Formuly 1 sa tak zišli na tradičnom mieste a absolvovali tiež mediálne povinnosti. Fanúšikovia mali taktiež možnosť pokladať otázky vybraným jazdcom, čo využil aj mladík, ktorý zaskočil Carlosa Sainza a Antonia Giovinazziho.

Mladý fanúšik McLarenu mal absolútne jasno v tom, čo sa dvojice spýta. „Ahoj, všetci. Moja otázka znie: Myslíte si, že ananás patrí na pizzu?“ znela otázka. Prvá reakcia oboch pilotov bola totožná, keďže zostali zaskočení. „Je príliš mladý. Nie, ananás určite nepatrí na pizzu,“ povedal s úsmevom Giovinazzi. Práve pilot Alfa Romeo je tým správnym respondentom pre túto otázku, keďže pochádza z Talianska a dokáže spomedzi pilotov odpovedať najjednoznačnejšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa FORMULA 1® (@f1)

Reakcia Sainza však bola skôr nechápavá: „Som šokovaný. To ani nie je otázka. Už len fakt, že chlapec v tak mladom veku zvažuje ananás na pizzu, je znepokojujúce,“ odpovedal pilot Ferrari, pričom sa z jeho slov dalo vyčítať, že patrí do skupiny ľudí, ktorí si nevedia ani len predstaviť ananás na tradičnom talianskom jedle. Obaja piloti tak mali spestrený mediálny deň úsmevnou otázkou od mladého fanúšika.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora