Novinky - 22.08.2021 13:04

Jazdec MotoGP splodil dieťa s nevlastnou sestrou

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Bulvár je nadšený, širšia verejnosť prekvapene krúti hlavou. Portugalský motorkár Miguel Oliveira šokoval v lete 2020, kedy priznal jedenásť rokov trvajúci vzťah s Andreiou Pimentaovovou. Zaujme už len samotný fakt, že médiá takú dlhú dobu na nič neprišli, no vysvetľuje to fakt, že ide o jeho nevlastnú sestru.

26-ročný jazdec seriálu Moto GP svojho času informoval, že výborný vzťah počas spoločného vyrastania prerástol na milostné city a ako sa hovorí, láske nerozkážeš. Neodradil ich ani fakt, že majú rovnakého otca. Ten so svojou prvou manželkou splodil Miguela, s druhou Andreiu. Nešlo len o reči a párik čaká rodinku. Z kontroverznej dvojice budú čoskoro šťastní rodičia a svoj vzťah "zoficiálnili" svadbou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MiguelOliveira88 (@88migueloliveira)

"Spravili sme najdôležitejší krok našich životov!" nadšene napísal Oliveira na sociálnej sieti. Člen tímu Red Bull KTM je pritom v plnom sezónnom tempe a jedenásť absolvovaných veľkých cien ho zatiaľ radí na ôsme miesto celkového hodnotenia. Naposledy v Rakúsku pritom uzatváral prvú dvadsiatku. Dvojtýždňový prestoj medzi Štajerskom a britským Silverstoneom si spestril rodinnými povinnosťami.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora