BK Inter Bratislava - 06.06.2017 11:25

Majstra opúšťa pätica hráčov. Príležitosť dostanú aj mladí

Huste Autor: Huste | Zdroj: sita, huste.tv

Vedenie basketbalového tímu Inter Bratislava oznámilo posledné mená, ktoré by mali byť súčasťou kádra do ďalšej sezóny. Podľa informácií zverejnených v pondelkovom vydaní denníka Šport by mali v bratislavskom klube zotrvať skúsený pivot Salih Nuhanovič a pri dobrom zdravotnom stave aj Čiernohorec Goran Bulatovič. "Sme predbežne dohodnutí a pevne veríme, že túto dohodu nenarušia zdravotné komplikácie. Týmto bude káder, s ktorým chceme vstúpiť do sezóny 2017/2018, uzavretý, pokiaľ nás iné faktory, ako napríklad zranenia, nedonútia hľadať ďalej,“ vyjadril sa pre klubový web bkinter.sk generálny manažér Michal Ondruš. Dvadsaťdeväťročného rozohrávača trápil v predchádzajúcom ročníku otras mozgu, už štvrtý v poradí. Ak však bude zdravý a v auguste schopný zapojiť sa do letnej prípravy žlto-čiernych, tak už vedenie klubu s ďalšími hráčmi nepočíta.

Šancu by v Interi mali dostať dvaja až traja mladí Slováci. Skloňujú sa v tejto súvislosti mená reprezentantov do 18 rokov Alexandra Onduša a Tomáša Praženku. Pokračovať by mal Márton Domsitz, hoci má údajne aj iné ponuky.

Podľa logických výpočtov by tak v klube úradujúceho slovenského majstra nemali pokračovať Martin Bílik, Lukáš Hoferica, Američania William Walker, James Kinney a tiež Srb Aleksandar Radukič.