Bojové športy - 22.11.2019 12:22

Chystá sa návrat Floyda Mayweathera?

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Dokonalý rekord, päťdesiat víťazstiev, žiadna porážka. To sú indície, ktoré napovedajú, že je reč o najlepšom boxerovi všetkých čias vo svojej váhovej kategórii. Floyd Mayweather je opäť terčom pozornosti, keď na sociálnych sieťach uverejnil príspevok, pod ktorý napísal, že sa v roku 2020 vráti napriek tomu, že už kariéru ukončil.

Naposledy sa Američan v ringu objavil na konci minulého roka a to v rámci exhibičného zápasu s mladým Japoncom Tenšinom Nasukawom. Mal to byť vrchol celého večera, keďže mladý Nasukawa je považovaný za najväčší talent japonského kickboxu. Ukázal sa však opak. Zápas trval len niečo málo cez dve minúty a mladík odchádzal do šatne so slzami v očiach. Do rekordov oboch boxerov však toto stretnutie zapísané nebolo.

Všetci si ešte veľmi dobre spomínajú aj na ďalší Mayweatherov úlet. Boxerský zápas s hviezdou MMA Conorom McGregorom, ktorý skúsený Američan vyhral. Zdá sa však, že mu nestačilo. Sám totiž na svojich sociálnych sieťach zverejnil, že sa dohaduje na obrovskej udalosti s prezidentom UFC Dana Whiteom. Vzhľadom na to, že je známa Mayweatherova láska k peniazom, sa dá špekuláciám naozaj veriť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@danawhite and I working together again to bring the world another spectacular event in 2020. #boxing #UFC #mma #mayweatherpromotions

Príspevok, ktorý zdieľa Floyd Mayweather (@floydmayweather),

Otázkou však zostáva, o aký zápas napokon pôjde a či to vôbec bude zápas. Conor McGregor totiž avizuje svoj návrat do MMA kolotoča a doteraz sa medzi jeho potenciálnymi súpermi meno Floyda Mayweathera neobjavilo. Ír však často a rád prekvapuje svojich fanúšikov, čo by sa mohlo stať aj v tomto prípade. Každopádne máme zarobené na mimoriadne zaujímavý rok 2020 v rámci bojových športov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Coming out of retirement in 2020

Príspevok, ktorý zdieľa Floyd Mayweather (@floydmayweather),

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora