Bojové športy - 09.04.2020 20:41

Mayweather trénuje syna, ten však chce preraziť v inej brandži

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Pokiaľ je otec úspešným športovcom, očakáva sa tak trochu, že by to jeho syn mohol vyskúšať v rovnakej oblasti a napodobniť jeho úspechy. Syn boxera Floyda Mayweathera Jr. má v tomto ohľade na seba upletený poriadny bič a preto celkom rozumne v ringoch svoje šťastie hľadať nebude. Neznamená to však, že by mu boli rukavice a pästiarske umenie úplne cudzie. Legenda, nezdolaná v 50 dueloch, sa na sociálnych sieťach pochválila tým, ako na sebe s dvadsaťročným potomkom pracujú.

Aj samotného Floyda do čara tohto športu zasvätil jeho otec, no s ďalšou generáciou to už podobné nebude. Hoci Koraun nejaké gény bez pochýb zdediť musel, viac ho to baví s mikrofónom. "Učím svojho syna základy boxu. Nech však pokračuje v tom, čo robí. Som na teba hrdý!" odkázal najbohatší športovec sveta synovi prostredníctvom Instagramu. Ten sa snaží presadiť ako raper a nejde na to vôbec zle. V 21 rokoch má "King Koraun" na Instagrame 633 tisíc followerov a za sebou prvé tri single. Na Youtube sa tešia desiatkam tisíc zhliadnutí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Floyd Mayweather (@floydmayweather),

O čosi zaujímavejšie je však predsa len dianie okolo štvornásobného otca Floyda. Hoci má už 43 rokov a niekoľkokrát oznámil koniec kariéry, zvyčajne toto rozhodnutie vzal späť. V auguste 2017 najprv pre zaokrúhlenie počtu svojich víťazstiev triumfom nad Conorom McGregorom, následne kývol na exhibíciu proti japonskej kickboxerskej senzácii Tenshinovi Nasakuwovi a začiatkom tohto kalendárneho roka oznámil, že ho fanúšikovia ešte minimálne raz v akcii uvidia. Prsty v tom bude mať prezident UFC Dana White, ale detaily zatiaľ známe nie sú.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora