Bojové športy - 08.06.2020 16:49

Joshua sa opustil: nemám priateľku, hoci som svetový šampión

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Má vysekanú postavu, vysoký finančný príjem a zdalo by sa, že je až dokonalým partnerom pre akúkoľvek ženu. Lenže svoj nabitý športový život nie je schopný zladiť do takej miery, aby mohol skutočne v 30 rokoch pracovať na vážnom vzťahu. Na túto tému sa pred časom boxer Anthony Joshua opustil pre denník The Sun. Situácia je preňho ešte nepríjemnejšia, keď sa mu na sociálnych sieťach dievčatá občas až ponúkajú. Nemá vraj však priestor na nadväzovanie kontaktov.

"Myslím si, že je možné randiť a zároveň byť úspešným športovcom, ale je veľmi ťažké nájsť medzi tým balans. Je to o mnohých kompromisoch, ktoré som doteraz nebol schopný prijať. Keď raz budem mať syna, poradím mu, aby si našiel spriaznenú dušu počas štúdia. Pretože, ako roky pribúdajú, človek sa začne príliš sústrediť na svoju cestu," zdôveril sa bulvárnemu denníku v otázke svojho osobného života šampión WBA, WBO, WBF a IBF. Dodáva zároveň, že občas na schôdzku so ženou zájde, ale to je len prvý krok z mnohých, ktoré by bolo následne treba spraviť.

Práve preto je už nejaký čas nezadaný, no ako čas plynie, rád by si údajne niekoho našiel. Optimálne by podľa neho bolo, ak by to bola podobne populárna osobnosť, no v radoch celebrít doteraz príliš nelovil. "Asi na to nastal čas, mal by som si občas zájsť na takú party. Jednoducho, spraviť niečo inak," zľahčil vo veľmi nešportovom rozhovore, no svoju romantickú dušu nezaprel: "Verím, že stretnem niekoho, s kým to skutočne bude dávať zmysel a nájdem niekoho podobne rodinne orientovaného, kto bude môcť nazývať moju mamu svojou druhou mamou," Bude zaujímavé sledovať, kedy táto citlivá duša nejakú ženu pritiahne.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora