Bojové športy - 18.07.2020 13:41

Mayweather promuje svoj návrat aj cez nahé ženy vo vani

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Boxerská legenda Floyd Mayweather si v decembri 2018 spravila výlet do Japonska, v prvom kole knokautoval kickboxerskú senzáciu Tenshina Nasukawu, zhrabol za to približne 9 miliónov dolárov a opäť sa odmlčal. Teraz má chuť na "druhé kolo" na japonskej pôde a promotéri okolo neho už aj zverejnili video, ktoré túto myšlienku propaguje. Veľa faktov neprezradili a ide o takú "tradičnú mayweatherovinu" - nahé ženy vo vani, šampanské, party, hudba a množstvo peňazí všade okolo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Floyd Mayweather (@floydmayweather),

Že by si skutočne 43-ročný rodák z Michiganu ešte v rámci exhibície zaboxoval, nie je vôbec nepravdepodobné. V nedávnej minulosti nadviazal kontakt s promotérmi MMA organizácie Rizin, ktorí pre médiá priznali, že by ho u seba privítali viac ako nadšene. Medializované boli aj správy, podľa ktorých sa plánoval event ešte v rámci tohto kalendárneho roka, no vyjednávanie narušil koronavírus. Američan sa však mal na Japoncov znova obrátiť s prosbou, aby do konca roka preňho niečo vymysleli.

Bude to však musieť byť ponuka šitá na mieru. Mayweather nemá záujem o zmiešané bojové umenia ani vystúpenie zo svojej boxerskej komfortnej zóny. Zároveň drží stopercentnú bilanciu a v žiadnom prípade nechce zaznamenať svoju prvú kariérnu prehru. Počas koronavírusu však pridal niekoľko videí, na ktorých ukázal skvelú formu a to, že je skutočne na vstúpenie do ringu pripravený. Nie nadarmo sa promotéri okolo neho pýšia, že "nie sú len spoločnosťou zo sveta zábavy, ale robia biznis na vysokej úrovni".

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora