Bojové športy - 28.07.2020 12:42

Boxerka predala prepotené ponožky fanatickému fanúšikovi

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Kto potrebuje autorizovaný merch, keď si stačí zatrénovať a prepotené ponožky potom dokážete predať za neuveriteľných 500 libier? Atraktívna Austrálčanka Ebanie Bridgesová sa v profesionálnych ringoch pohybuje len rok a absolvovať stihla štyri zápasy. Presne rok od svojho debutu sa premiérovo predstavila aj na americkom kontinente a svoju bilanciu si upravila na štyri víťazstvá bez jedinej prehry. Svoj Instagram si pritom spravuje vedome svojho výzoru a popri fotografiách a videí z tréningov je ochotná občas pridať aj odvážnejšiu momentku. Tým si naklonila priazeň nadšených fanúšikov mužského pohlavia, občas až trochu fanatických.

Ako sama trefne opísala, na sociálnych sieťach sa pohybuje veľa "podivínov" a jeden z nich ju oslovil, či by mu nebola ochotná predať svoje nevypraté tréningové ponožky. Ponúkol šialenú sumu päťsto libier a Bridgesová neverila tomu, že skutočne zaplatí. Bez prepotenej bielizne sa však zaobísť dokáže, ponožky odoslala a na účte jej pribudla sľúbená čiastka. S humorom dodala, že podobných ponúk dostáva veľa a na jej prekvapenie, fanúšikovia si viac pýtajú ponožky ako nohavičky. Nie je vylúčené, že v čase pandémie a obmedzenia športových podujatí sa do takéhoto predávania pustí vo väčšom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Blonde Bomber ??????????? (@ebanie_bridges),

"Som rada, keď mi píšu fanúšikovia, no som trochu sklamaná, že málokto chce, aby som ponožky podpísala. Momentálne nie sú žiadne zápasy, tak musím nejak zarábať. Virtuálnu schránku mám plnú žiadostí o špinavé ponožky, spotený odev a aj fotografie mojich chodidiel. Musím však povedať, že keď vstupujem do ringu, chcem, aby ľudia vnímali môj boj a nehodnotili môj výzor," komentovala na Instagrame 33-ročná rodáčka z Nového Južného Walesu, ktorá má za sebou okrem krátkeho profesionálneho aj veľmi kvalitné účinkovanie v amatérskom boxe.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora