Bojové športy - 09.08.2020 22:09

Wrestlera museli zašívať, súper ho trafil nesprávnou stoličkou

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Predstierané boje by neboli atraktívne, pokiaľ by šlo len o falošné kopy, facky či údery. Wrestlingové šou preto pravidelne zahŕňajú aj náčinie, akým sú rebríky stoly či stoličky a čaro vyhnutia sa zraneniu spočíva v ich precíznej príprave pred eventom. Občas sa napriek tomu na tele bojovníka zjaví škrabanec alebo modrina, no 13 stehov je priveľa. Takto dopadol Matt Hardy, ktorý sa predstavil na podujatí AEW Dynamite Show.

45-ročný veterán v minulosti bojoval aj v WWE a v tento večer mal byť po ťažkom súboji so Sammym Guevarom dorazený stoličkou. Američan kubánskeho pôvodu však v rýchlosti chytil do rúk nesprávnu. Namiesto narezaného kusu, ktorý sa mal po zásahu Hardyho rozpadnúť, prišiel tvrdý zásah do tváre a veľa preliatej krvi. Našťastie, šlo o záver súboja a trochu rozpačito to obaja aktéri "dohrali".

Zdolaný wrestler okamžite putoval k doktorom, ktorí museli jeho tvár zašiť a zrejme mu na tento večer ostane nechcená spomienka. Podľa viacerých svedkov z prostredia All Elite Wrestling sa dostalo Guevarovi v zákulisí od promotérov poriadne ostrej kritiky. Takéto chyby sa jednoducho objavovať nemôžu. Podľa reakcií fanúšikov na sociálnych sieťach, zápasy tejto organizácie veľakrát pôsobia nevydarene a ako nedostatočne pripravené. Na rozdiel od slávnejšej WWE sa zvykne stať, že náčinie nezafunguje podľa plánu a zrodia sa tak zranenia, ku ktorým dôjsť nemalo.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora