Bojové športy - 11.08.2020 11:58

Súperka jej vyčítala lacný prejav, výhru oslávila zvodným tancom

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Súčasťou piatkového turnaja MMA organizácie Bellator bol aj ženský zápas medzi Valerie Louredovou a Tarou Graffovou. Druhá menovaná bojovníčka, ktorá bola od svojej súperky o dvanásť rokov staršia, si v predzápasových trash talkoch podala najmä vystupovanie súperky na sociálnych sieťach. Tam sa Louredová rada pýši svojimi sexi krivkami a vyzývavými pózami, vďaka čomu má množstvo mužských followerov. Podľa Graffovej je to "predávanie sexu", vyzerá preto ako striptérka a je zlým vzorom pre mladé športovkyne. 22-ročnej floridskej rodáčke sa tým dostala do hlavy a tá bola odhodlaná jej tieto slová v klietke spočítať.

Vyšlo to. Lourerodová si vďaka ničivému záveru druhého kola pripísala víťazstvo na KO a svoju profesionálnu bilanciu vylepšila na 3-0. Bezprostredne po páde svojej súperky výhru aj patrične oslávila, keď rozhýbala svoje boky a priamo v oktagone predviedla kus zo svojho tanečného umenia. Zvodný tanec bol nespornou provokáciou a reakciou na predzápasové slová súperky a pokračovala v tom aj na sociálnych sieťach. Na Instagrame zverejnila svoju čierno-bielu fotografiu so stručným odkazom: "Vraj len instagramová modelka".

"Naďalej budem zverejňovať posty, ako doteraz. Nikým si do toho nenechám rozprávať a keď bude treba, počkám si na svoju šancu, aby som v zápase mohla takejto súperke zavrieť ústa," povedala v rozhovore po vystúpení v Connecticute. Dobre vyzerajúca bitkárka je profesionálkou len od februára 2019 a veľa rešpektu zatiaľ svojimi údermi pozbierať nestihla. Pred MMA sa však venovala taekwondu, v ktorom drží čierny opasok a je súčasťou American Top Teamu, kde sa nedostane len tak hocikto. Vloženú dôveru splatila tromi výhrami, z toho dvomi pred limitom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Master Valerie Loureda ?? (@valerieloureda),

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora
Tagy: Bellator K.O. MMA