Bojové športy - 24.09.2020 15:53

Prestal byť vegánom. Tyson zmenil svoj životný štýl

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Legendárny Mike Tyson robí všetko preto, aby si vo svojich 54 rokoch nespravil pri návrate do ringu hanbu a bol dostatočne pripravený. Na sociálnych sieťach sa preto už dlho šíria videá z jeho prípravy a fanúšikovia chvália formu, do akej sa dostal. Snahe byť dobre pripravený, prispôsobil aj svoj životný štýl. Okrem iného, po desiatich rokoch opäť jedáva mäso, kým zelenina sa stala "jedom" jeho jedálnička.

Ak nájdeme jeho rok staré príspevky, hovoril o tom, že je striktným vegánom a v žiadnom prípade by nezjedol nič, čo má otca alebo matku. Dnes už rétoriku zmenil, potrebuje naspäť získať stratenú fyzickú silu. Najradšej má divé zvieratá, ako bizóny a losy. Za všetko môže jeho novembrový zápas s Royom Jonesom Juniorom.

Pätnásť rokov sa Tyson zdržoval mimo profesionálnych ringov, no počas víkendu Vďakyvzdania sa v Dignity Health Parku v Los Angeles predsa ešte predvedie, zrejme už naposledy. Duel sa mal pôvodne uskutučoniť o dva mesiace skôr, ale problémom bolo zabezpečenie vysielacích práv do zahraničia a aktéri dostali viac času na odpromovanie udalosti aj fyzickú prípravu.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora