Bojové športy - 08.10.2020 19:11

Tomáš Deák si našiel nové pôsobisko

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Populárny slovenský bojovník Tomáš Deák už vie, kde absolvuje svoj najbližší zápas. Na zmluve sa totiž dohodol s ruskou organizáciou ACA. Bývalý zápasník Oktagonu či ďalšej ruskej organizácie Fight Nights tak zakotví opäť na východe Európy, kde sa mu podľa jeho vlastných slov bojuje najlepšie.

Meno súpera a dátum najbližšieho zápasu by mal sám Deák oznámiť už o pár dní. Naposledy sa skúsený bojovník bantamovej váhy predstavil ešte v marci tohto roka na turnaji organizácie I Am Fighter, kde v hlavnom zápase večera tesne nestačil na Francúza Moktara Benkaciho. Podľa slov slovenského bojovníka bola v hre aj prípadná odveta s týmto súperom v Oktagone, no zjavne sa túto dohodu nepodarilo zrealizovať.

Skúsený Deák bol pred niekoľkými týždňami aj hosťom v podcaste Huste.tv, kde prezradil zaujímavé informácie zo sveta zápasníkov. Ak ste túto výživnú debatu ešte nepočuli, určite to treba napraviť. Podcast s Tomášom Deákom, ako aj všetky ostatné, nájdete na tradičných podcastových platformách.

https://open.spotify.com/episode/5SI4cyle4HPSilaAIUdLNs?si=SFXShVuFQ7OKYQjJ6hj8nw&context=spotify%3Ashow%3A7kbg7Mx260f52CjUqCKPIz

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora