Bojové športy - 26.11.2020 11:33

Tomáš Deák ide do boja! Už dnes ho čaká premiéra v ACA

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Skúsený slovenský MMA bojovník Tomáš Deák sa už dnes predstaví v poľskom meste Lodž na turnaji ACA 114. Ruská organizácia sa stala novým pôsobiskom populárneho fightera, pre ktorého to bude druhý zápas v tomto kalendárnom roku.

Ten prvý absolvoval ešte začiatkom marca, keď po veľmi tesnom priebehu napokon podľahol na body Moktarovi Benkacimu. Po nútenej prestávke zavinenej pandémiou koronavírusu síce vypadol zo zápasového tempa, no už dnes večer môže ukázať svoje kvality. Súperom Deáka bude fínsky zápasník Mikael Silander, ktorý na poslednú chvíľu vymenil pôvodného protivníka Vazhu Tsiptauriho.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Deák (@_tomas_deak)

Fín Silander bojoval naposledy v septembri minulého roka, čo je však posledný súboj za posledné dva roky. Forma z týchto duelov je taktiež premenlivá. To môže hrať do karát práve slovenskému bojovníkovi. Deák svoj posledný duel síce prehral, avšak predtým ťahal sériu šiestich víťazstiev v rade. V novej organizácii sa určite bude chcieť predviesť v najlepšom svetle a pripísať si ďalšie víťazstvo. Jeho súboj je na programe okolo 18:15 nášho času. Na turnaji ACA 114 sa okrem Deáka predstaví aj český zápasník Michal Martínek, ktorý vyzve Američana Daniela Jamesa.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora