Bojové športy - 08.04.2021 18:33

Tanec a thajský box? U legendárneho Draculu predviedli netradičný tréning

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Legendárny slovenský Dracula Vladimír Moravčík sa nedávno predstavil na turnaji Oktagon Underground, keď porazil v očakávanom súboji Igora Daniša v prvom kole. Odvtedy stihol avizovať svoj zámer predstaviť sa v MMA, no okrem toho sa naďalej venuje aj svojim zverencom. Na tréningu si spoločne s Nikolasom Krivákom a Jánom Vaľovčíkom dokonca zatancoval.

Na svojich sociálnych sieťach zverejnil Moravčík video z tréningu vo vlastnom Dracula Gyme, na ktorom cibrí boxerskú techniku Krivák. Počas toho však v pozadí hrá hudba, čo slúži na spestrenie tréningového procesu. Krivák nezostal svojej povesti nič dlžný, keď na záberoch vystupuje v sombrere, čím odkazuje na svoju prezývku - "Mexičan".

Legenda slovenského thaiboxu tak nielenže stále bojuje, ale aj vychováva nových fighterov na scéne. Niekoľkonásobný svetový šampión sa však nedávno snažil naznačiť, že by si rád vyskúšal novú výzvu, ktorou by mohlo byť MMA. Či sa však Moravčíka dočkáme pod pravidlami zmiešaných bojových umení nateraz zostáva otázne.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora