Bojové športy - 30.05.2021 18:47

Bývalé krásky z UFC si dajú odvetu v boxe bez rukavíc

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Twitter

Dlhodobo boli radené do úzkeho výberu najkrajších žien, ktoré možno sledovať v Ultimate Fighting Championship. Svoje instagramové profily neplnia spotenými a krvavými fotkami z bojov, ale priaznivcov získavajú početnými aktami a keďže obe patrili do mušej váhy, americkí matchmakeri neodolali možnosti skrížiť im cesty. Paige VanZantová v januári 2019 zdolala Rachael Ostovichovú na submisiu. Tým predĺžila vlastnú životnosť v najslávnejšej organizácii a skrátila ju súperke. Obe však odvtedy absolvovali už len jediný zápas a v rámci "kvalitatívnych čistiek" im už ďalší kontrakt ponúknutý nebol. Obe však prešli do bojov bez rukavíc a tam sa ich cesty stretnú opäť.

Organizácia Bare Knuckle Fighting Championship naplánovala na 23. júl svoj turnaj s poradovým číslom pätnásť a jeho ťahákom bude práve konfrontácia VanZantová - Ostovichová. Prvá menovaná už má v "bare knuckle" svoj debut za sebou a vo februári bola zdolaná. Pre jej súperku pôjde o debut na tomto fóre. "Príďte pre prsia, ostaňte pre násilie" napísala k zápasu na Twitter favorizovaná VanZantová, ktorá pred časom spustila pikantnú webstránku s vlastným prémiovým obsahom. Vzhľadom na vystupovanie oboch týchto žien, sociálne siete zaplavilo množstvo neoficiálnych grafík, ktoré ich druhý vzájomný zápas promujú a tvrdosť pästí pritom nebude tým najsledovanejším.


Hostesky na vážení len veľmi ojedinele zažívajú, že ich aktéri zápasu zatienia

Ani jedna nemá práve oslnivú profesionálnu bilanciu v MMA. 27-ročná Paige VanZantová víťazila v menej prestížnych organizáciách, no od vstupu do UFC vyhrala len päť z deviatich súbojov. O tri roky staršia Ostovichová si viedla ešte horšie a z desiatich profesionálnych zápasov vyhrala iba štyri. Napriek tomu si však obe našli obrovské množstvo fanúšikov a podporovateľov a na sociálnych sieťach sa tešia zo stoviek tisíc sledovateľov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LowKick MMA (@lowkickmma)

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora