Bojové športy - 05.08.2021 20:04

Už to neskúšajte! Tiktoker dostal v sparringu tvrdú bitku

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Jake a Logan Paulovci úspešne preniesli svoju youtuberskú kariéru do ringov a dnes na tom zarábajú veľké peniaze. Niet divu, že v podobnú cestu uverili mnohí ich bývalí konkurenti zo sociálnych sietí a pre dobro športu samotného je správne, pokiaľ im niekto tieto ambície rázne zahatá. Tiktoker Bryce Hall veril tomu, že v krátkom sparringu môže konkurovať Vítorovi Belfortovi. Ten síce už má 44 rokov, no v minulosti patril medzi hviezdy UFC a za sebou má aj jeden profesionálny zápas v boxe.

Aj Hall, s 20 miliónmi priaznivcov na sociálnych sieťach, v minulosti už boxoval a podľahol rivalovi z online prostredia Austinovi McBroomovi. O to väčším prekvapením bolo, že sa v ringu stretol práve s Belfortom, ktorý mu jasne ukázal, kde je jeho miesto. Bola to hra "na jednu bránu", počas ktorej bývalý MMA bojovník dvakrát súpera zahnal do rohu a následne ho zasypal sériou nekompromisných úderov na telo. Pod ich ťarchou sa ambiciózny vyzývateľ zrútil na zem a video sa navyše rýchlo šíri sociálnymi sieťami. Tragikomická je aj zúfalá obrana seba samého, o ktorú sa Hall snaží. "Čelil som profesionálovi a za sebou pritom mám len dva mesiace tréningu. Učím sa a snažím sa zlepšovať. Sorry, že ešte nie som Floydom Mayweatherom," napísal mladík.

Tiktoker to pritom v minulosti skúšal v boxerskom ringu aj serióznejšie, ale spomenutému konkurentovi podľahol veľmi jasným spôsobom na KO v treťom kole. Serióznejšie plány má aj Belfort, ktorý si v roku 2016 zaboxoval proti brazílskemu krajanovi Josémariovi Nevesovi a v septembri si zmeria sily so slávnym Oscarom De La Hoyom. Američan má na konte 39 profesionálnych víťazstiev, no kariéru ukončil pred trinástimi rokmi.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora