Bojové športy - 01.09.2021 23:13

Bizarnosť na vážení. Provokácia erotickou hračkou, potom mela

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Predzápasové váženie v bojových športoch je obľúbenou psychologickou hrou, na ktorej je fighter schopný čítať, nakoľko je súper pripravený a verí si, môže ho vystrašiť svojím nasadením alebo sa ho pokúsiť rozhodiť. Tretiu z možností zvyčajne volí boxerka Ewa Brodnická, ktorá si vybudovala výborné meno v boxe, kde má profesionálnu bilanciu 20-1. Zlanáriť sa následne nechala aj zmiešanými bojovými umeniami a jej ôsmou súperkou v tomto športe bola Aniela Boguszová. Brodnicka si zvyčajne na vážení pre svojich fanúšikov niečo málo pripraví, minimálne už len svoj výstredný odev. Tentoraz však šla ďalej.

Po priblížení ku súperke spoza chrbta vytiahla gumenú repliku mužského prirodzenia a priložila ju Boguszovej k ústam. Reakcia bola okamžitá. Boguszová jej erotickú pomôcku vytrhla, hodila ju po nej a kontrovala kopom. Reagovať museli usporiadatelia, ktorí dvojicu žien rýchlo od seba oddeľovali, aby ich konflikt nevyeskaloval do netolerovateľných hodnôt. Pokračovalo sa niekoľkými ostrými slovami a obscénnymi gestami, aby sa následne prešlo k váženiu a formálnemu potvrdeniu zápasu na turnaji organizácie High League v Gdaňsku.

Zápas sa medzičasom už aj uskutočnil a provokatérka utrpela druhú kariérnu prehru v MMA. Tridsaťsedemročná Ewa Brodnická v minulosti už niekoľko konfliktov na vážení rozpútala. V októbri 2019 to napríklad bolo bozkom na ústa Edith Matthyssovej, s ktorou si následne rozdali zopár faciek. V MMA má zatiaľ bilanciu 6-2 a nie úplne nadväzuje na svoje famózne výkony z boxerských ringov. Prezentuje sa však na prestížnejších fórach a za lepšie finančné zárobky.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora