Program
Bojové športy - 15.11.2021 12:17

Bude horúci predzápas? Paulova priateľka vyzýva Furyovú na boj v bahne

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

18. decembra by sa mal v boxerskom zápase stretnúť youtuber Jake Paul s Tommym Furym, boxerom a bratom slávneho Tysona Furyho. Pre Paula pôjde o prvý zápas so súperom s porovnateľnými boxerskými skúsenosťami, nakoľko Fury stál v ringu sedemkrát, zatiaľ čo on sám má absolvované o tri zápasy menej. Mesiac pred duelom sa zintenzívňuje trashtalk medzi jeho aktérmi a svojou troškou sa k tomu snažila prispieť aj Paulova priateľka Julia Roseová. Tá prejavila záujem o obstaranie predzápasu proti Furyho partnerke Molly-Mae Hagueovej.

Julia sa do povedomia dostala účasťou v reality šou a aj veľmi extravagantným správaním na sociálnych sieťach. Nielen tam. V roku 2019 sa postarala o jeden z najbizarnejších momentov v histórii bejzbalovej Svetovej série, keď v televíznom priamom prenose odhalila svoje poprsie a rozhodila tým nadhadzovača Gerrita Colea. Záujem momentálne nemá o box, ale zápasiť by chcela v bahne. Furyho partnerku viackrát vyzvala na rôzne stávky v súvislosti s tým, kto duel vyhrá. Teraz ju vyzýva priamo na zápas.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Rose (@juliarosepaul)

Molly-Mae Hagueová na jej odkazy, výzvy a ponuky zatiaľ nereaguje. Roseová sa ju snaží vyhecovať tvrdením, že svojmu partnerovi v zápase neverí. Preto vraj nemá odvážne vyhlásenia a nechce dať nič do stávky. V skutočnosti však zrejme len nie je natoľko extravagantná, ako jej vyzývateľka. Kto však má veľkohubé reči aj za ňu, je John Fury. Otec britského ťažkotonážnika aj jeho mladšieho brata z poloťažkej váhy. Ten zápas Fury verzus Paul považuje za bizarnosť. "Teším sa na Tommyho víťazstvo v explozívnej podobe a na koniec Jakea Paula. A potom si podá aj jeho brata Logana," nechal sa počuť pre britské médiá.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Molly-Mae Hague (@mollymae)

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora