Bojové športy - 05.01.2022 18:43

Nepoučiteľný šofér Khan opäť v problémoch. Tentoraz kurióznych

Huste Autor: Huste | Zdroj: huste.tv/youtube

Vždy je škoda, keď sa hviezda športového sveta vôbec nespráva príkladne a v očiach potenciálnych nasledovníkov vystupuje skôr odrádzajúco. Brit Amir Khan je momentálne v boxe suspendovaný antidopingovou komisiou, no vo februári by sa mal vrátiť do akcie. 35-ročný rodák z anglického Boltonu medzi tým zbiera priestupky za volantom a nemá ich málo. Pred rokmi za bezohľadnú a neopatrnú jazdu takmer prišiel o vodičské oprávnenie a viackrát mal problémy aj pre výrazné prekročenie rýchlosti. Teraz sú jeho problémy trochu kurióznejšieho charakteru. Vianočnú cestu domov si spestril videostreamom so svojimi fanúšikmi, počas ktorého im dal priestor na kladenie otázok.

Mobil za volant nepatrí, pričom Khan sa tejto činnosti oddával osem minút, zatiaľ čo svoj Range Rover preháňal po ceste. Zo záberov bolo zrejmé, že jeho rýchlosť pripomína skôr preteky terénnych automobilov ako predpisovú jazdu vzorného vodiča. Manchesterská polícia už médiám potvrdila, že sa o nahlásené video zaujíma, hoci to bolo medzičasom stiahnuté z Youtube samotným autorom.

Khan bol ako boxer na výslní v rokoch 2008 až 2011. Vo svojich úvodných osemnástich kariérnych zápasoch bol nezdolaný a zaslúžil si duely s menami ako Lamont Peterson, Marcos Maidana, Samuel Vargas alebo Saúl "Canelo" Alvárez. Práve v týchto veľkých zápasoch sa však prejavila jeho veľká slabina - sklenená brada. Dobre trafené rany silných súperov nezvládol ustáť a dôsledkom toho je päť kariérnych prehier, z toho štyri na knokaut.

Tagy: Box