UFC - 27.06.2019 13:01

Pudilová sa pripravuje na boj o budúcnosť v UFC

Zdroj: huste.tv/Instagram

Česko-slovenskí fanúšikovia MMA boli hodnú chvíľu držaní v napätí o tom, či Lucie Pudilová ostane súčasťou najprestížnejšej organizácie. Vo februári na turnaji v Prahe za obrovskej podpory publika čelila Liz Carmouchovej, ktorej podľahla na body a šlo o posledný zápas, ktorý mala v rámci kontraktu s UFC. Nedávno však bolo potvrdené, že na tejto scéne bude pokračovať a pred sebou má už šiesty zápas v najslávnejšom oktagone. Jej súperkou bude Antonina Ševčenková.

Tréner Ladislav Erdelyi pre Nova Sport prezradil, čo Pudilová robila od zápasu so skúsenou Američankou a ako sa pripravuje na túto kyrgizskú výzvu. "Všetci vieme, že má slávnejšiu sestru Valentinu, ale trénujú spoločne a Antonina má dostatok skúseností. Je vynikajúca v postoji, ovláda Muay Thai. Preto tréning zameriavame týmto smerom," opísal, čo má jeho zverenkyňa pred sebou.

Přibramská rodáčka má z najslávnejšieho oktagonu bilanciu 2-3, zatiaľ čo Ševčenková bojovala v tejto organizácii doteraz len dvakrát. Debutovala v rámci "Ultimate Fighter" a zaknihovala siedmu kariérnu výhru vo svojom siedmom profesionálnom zápase. O päť mesiacov neskôr ju však zdolala Roxanne Modafferiová, ktorá bude zhodou okolností najbližšou súperkou Carmouchovej. "Zmenili sme zopár vecí. Už má viac skúseností a s tým spojené aj vyššie ciele. Na ten zápas sa naozaj veľmi teší a veľmi dobre vie, že to nie je len o oblečení trička s nápisom 'UFC', ale musí tvrdo drieť," doplnil jej tréner.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Pudilova (@luciepudilovamma),

Keďže Antonina Ševčenková je thaiboxerka s veľmi atraktívnym štýlom boja, Pudilová by sa mohla dočkať po čase súperky, ktorá pred ňou nebude cúvať, ale pustí sa do vytúženej prestrelky. S tým je spojené aj to, že česká bojovníčka naďalej neverí rozhodcom a plán ostáva jasný - vyhrať na KO.