UFC - 23.07.2019 14:09

Nepoučiteľný Jones! Šampióna UFC opäť zatkli

Zdroj: huste.tv

Neohrozený šampión poloťažkej váhy UFC Jon Jones sľúbil pred zápasom s Alexandrom Gustafssonom v decembri, že sa polepšil, jeho škandalózne obdobie je minulosťou a teraz hodlá fanúšikov baviť už len kvalitnými vystúpeniami v klietke. Vydržalo to zhruba pol roka a už má opäť problémy so zákonom. Mohla za to jeho návšteva strip klubu v Albuquerque, kde obťažoval barmanku.

Práve tá zavolala políciu a upozornila ju na to, že jeden z hostí sa správa nevhodne, chytá ju za zadok, posadil si ju na seba a začal ju bozkávať. Muži zákona si ho prišli do baru vyzdvihnúť a vzali ho na stanicu. Jonesovi sa príliš tento incident riešiť nechcelo. Prvé predvolanie na súd odignoroval, v druhom prípade si ani list nešiel vyzdvihnúť. Podľa jeho právnika boli predvolania na súd adresované na nesprávnu adresu, navyše celý konflikt má byť výmyslom barmanky.

Americká hviezda zmiešaných bojových umení tak nedala polícii inú možnosť, ako sa nechať priamo z domu vyzdvihnúť a na stanicu putoval v putách. Nie je to pritom preňho úplne nezvyčajná situácia. V roku 2012 nabúral pri šoférovaní auta v stave opitosti, o tri roky neskôr sa dostal do ďalšej kolízie a z miesta ušiel.