UFC - 31.07.2019 10:33

Martínkova nádej na UFC trvala tri minúty

Zdroj: huste.tv/Instagram

Štvrtého bojovníka v histórii UFC sa Česká republika zatiaľ nedočká. Michal Martínek mal v noci veľkú šancu pripísať svoje meno k Vémolovi, Peštovi a Pudilovej, no na Brazílčana Rodriga Nascimenta Ferreiru nestačil. Rodák z Belo Horizonte, ktorý doteraz bojoval výlučne vo svojej vlasti, si pripísal siedme kariérne víťazstvo. To preňho malo špeciálnu príchuť, pretože od Danu Whitea následne dostal kontrakt s najslávnejšou MMA organizáciou sveta.

Martínek, naopak, k siedmim výhram pridal svoju prvú profesionálnu prehru. V oktagone sa zdržal tri minúty a šestnásť sekúnd. Potom mu Brazílčan nasadil kvalitné škrtenie a Čech bol nútený duel vzdať. Definitívny koniec šancí na UFC to ešte pre tohto bombardéra znamenať nemusí. Prezident videl osobne jeho zápas, raz si ho už do Contender Series pozval a nie je vylúčené, že si na jeho meno ešte v budúcnosti spomenie. Dovtedy však musí tento bojovník ťažkej váhy pridať do štatistík ďalšie kvalitné a víťazné zápasy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RODRIGO “YOGI BEAR” NASCIMENTO (@zecolmeiia),

Najbližšie kroky zverenca Reinders MMA budú smerovať opäť na domácu česko-slovenskú scénu. Tam je držiteľom opasku Oktagon MMA v ťažkej váhe a čakať ho bude obhajoba. Vyzývateľ mal vzísť z turnaja na Štvanici a vážnym kandidátom bol Slovák Martin Buday. Ten sa však pred duelom s Danielom Dittrichom zranil. Práve Dittrich v minulosti s Martínkom už dvakrát bojoval. V oboch prípadoch mal duel predčasný koniec a tešil sa 29-ročný "Blackbeard".

Tagy: ufc