UFC - 05.08.2019 12:57

Pudilovej budúcnosť v UFC ohrozená. Ševčenková ju uškrtila

Zdroj: huste.tv/Instagram

Česká MMA bojovníčka Lucie Pudilová avizovala pred duelom s Antoninou Ševčenkovou, že chce byť agresívna, aktívna a pokiaľ sa jej podarí boj "zblázniť", šance na víťazstvo budú vyššie. Proti sestre šampiónky skutočne predviedla kvalitné predstavenie, avšak s neúspešným koncom. V úvode druhého kola ju kirgizská bojovníčka chytila do rear-naked choke, Češka sa odmietla vzdať a zápas skončil až keď ju zovretie súperky uspalo.

V postoji pritom Pudilová za špecialistkou na thajský box rozhodne nezaostávala. Ševčenková ju síce dokázala niekoľkokrát vziať do klinču a uštedriť jej zopár nepríjemných zásahov kolenom, no na tie kontrovala lakťami. Zlom prišiel, keď sa boj dostal na zem. Tam mala Antonina Ševčenková prevahu a takýmto spôsobom sa dostala len ku svojmu druhému víťazstvu v UFC. Pudilová zaknihovala tretiu prehru v rade a s jej budúcnosťou v organizácii to nie je ružové. Kontrakt má ešte na jeden súboj, a ten bude musieť bezpodmienečne vyhrať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ufc (@ufc),

V zmluvách s UFC bojovníkmi a bojovníčkami zvyčajne je klauzula, že po troch prehrách v rade môže organizácia spoluprácu ukončiť. To by však šla sama proti sebe. Pudilovej dáva do cesty veľmi kvalitné súperky a ona sa im za to odvďačuje kvalitnými zápasmi. Aj ten so Ševčenkovou bol označený za zápas večera a obe si tak prišli na peknú prémiu. Je teraz otázkou, kto a kedy bude najbližšou súperkou příbramskej bojovníčky. Tá stále na víťazstvo čaká od februára 2018, kedy si poradila so Sarah Morasovou.

Tagy: UFC Pudilova