UFC - 30.12.2019 16:11

Conor McGregor sa pochválil predzápasovou formou

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram/Youtube

Írska MMA hviezda Conor McGregor sa aktuálne krvopotne pripravuje na svoj návrat do oktagonu. Už 18. januára totiž čaká 31-ročného zápasníka duel na turnaji UFC 246 proti Donaldovi Cerronemu vo welterovej váhe. Svoje rozhodnutie presunúť sa o váhovú kategóriu vyššie zrejme neľutuje. Fanúšikom sa totiž na svojom instagramovom profile pochválil vynikajúcou formou.

"The Notorious" naposledy v UFC bojoval v novembri 2018, keď podľahol v pamätnom zápase Chabibovi Nurmagomedovovi. Odvtedy sa stiahol mierne do úzadia, no občas sa smerom k jeho osobe vynárali rôzne, najmä nelichotivé skutky, ktoré McGregora počas viac ako ročnej nečinnosti sprevádzali. Teraz je ale pripravený vydobiť si svoje postavenie medzi elitou MMA a tak nepodceňuje ani jeden deň prípravy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Who the fook is that guy?

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Jeho najbližší súper Cerrone samozrejme nebude chcieť predať kožu lacno. Držiteľ najvyššieho počtu knokautov v histórii UFC je pripravený pridať do zbierky ďalší. Skalp slávneho McGregora by bol pre "Cowboya" zrejme tým najcennejším, no ako to už v zmiešaných bojových umeniach býva zvykom, možné je skutočne všetko.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora