UFC - 07.01.2020 16:55

Muradov pozná svojho ďalšieho súpera v UFC

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Uzbecký bojovník Machmud Muradov dnes definitívne potvrdil svojho súpera pre najbližší zápas v najprestížnejšej organizácii sveta. Je ním Brazílčan Antonio Carlos Junior, ktorý sa nachádza v TOP 15 fighterov strednej váhy. Súboj sa uskutoční 14. marca v Brazílii v rámci turnaja UFC Fight Night 170.

Po viacerých špekuláciách je teda jasné, že avizovaným súperom je Brazílčan z najlepšej pätnástky. V rovine teórii sa ponúkal aj legendárny Anderson Silva, ktorý je pätnásty, no napokon to bude 29-ročný Antonio Carlos Junior umiestnený na štrnástej priečke rebríčku strednej váhy. Jeho skóre činí desať víťazstiev a štyri prehry, zatiaľčo posledné dva zápasy v UFC prehral. Celkovo medzi elitou absolvoval dvanásť zápasov vrátane jedného duelu posúdeného ako "No Contest".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Официально мой следующий бой Ин Ша Аллах 14 марта Бразилия ☝? как и обещал соперник с Топ 15 UFC ?? вместе мы идём Ин Ша Аллах за очередной победой ??☝? никто и ничего не остановит нас, кроме Всевышнего ☝? спасибо всем кто со мною ✊? вместе мы творим историю ☝? ———————————————————————————— Tak už je oficiální 14 března Brazílie ?? společně jdeme za dalším vítězstvím ☝? moc vám všem děkuji za vaši podporu ✊?—————————————————————————— Let’s go 14th March Is my next fight in Brazil ?? Top 15 I’m coming ☝? thank you all for your big support ✊? ——————————————————————————- #Muradov #TMT #ufc #top15 #uzbekistan #uzbek #czech #czechrepublic #brazil #alhamdulillah #motivation

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),

Pre Muradova to bude tretí súper v najprestížnejšej svetovej organizácii. Pri svojej premiére si koncom septembra poradil s Alessiom di Chiricom na body, zatiaľčo v decembri tvrdo knokautoval Trevora Smitha. Cieľom "Macha" je preraziť a dostať sa medzi najlepších pätnásť zápasníkov strednej váhy. Prípadné víťazstvo nad Juniorom by mu určite veľmi v tomto smere pomohlo.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora