UFC - 15.01.2020 15:44

Predvedie Conor McGregor ďalší tvrdý knokaut?

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram/Youtube

V noci zo soboty na nedeľu sa v rámci galavečera UFC 246 v Las Vegas na scénu vráti milovaný i nenávidený írsky zápasník Conor McGregor. V hlavnom zápase turnaja sa postaví Donaldovi Cerronemu, ktorý by si to rád s megahviezdou UFC rozdal v postoji.

Po viac ako ročnom čakaní sa fanúšikovia írskej hviezdy počas najbližšieho víkendu dočkajú návratu. Celý minulý rok sa špekulovalo o tom, s kým by mohol McGregor najbližšie bojovať. Hovorilo sa najmä o dvoch menách a to Justin Gaethje a Donald Cerrone. Práve druhý menovaný napokon vyzve írskeho fightera a tejto výzvy sa rozhodne nebojí: „Pravdepodobne by som mal Conora vziať na zem, ale nemyslím si, že to urobím. Všetci hovoria ako je jeho postoj skvelý, tak prečo to neotestovať? Ja mám tiež rád postoj," povedal "Cowboy" počas mediálnych povinností, ktoré mal v rámci celého "Fight weeku". Naznačil tým, že by sme sa mohli dočkať tvrdej prestrelky v postoji, čo sa určite bude páčiť zarytým fanúšikom MMA.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Master at work ?? @augustmcgregor @ufc @reebok @mcgregorfast @properwhiskey @mcgregorproductions

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

McGregor však taktiež nenecháva nič na náhodu. Do Ameriky odcestoval skôr, aby finále svojej prípravy absolvoval v UFC Performance Institute, kde pod dohľadom samotnej organizácie doladí všetky detaily. Sám potvrdil, že sa nevracia kvôli peniazom, ale kvôli svojej láske k bojovým športom, no napriek tomu by mal zarobiť poriadny balík. Očakáva sa, že to bude najvyššia suma, ktorú kedy kto dostal za zápas v MMA: „Verím, že ma čaká pekná výplata. Pravdepodobne zarobím najviac, čo som kedy v rámci MMA zarobil. Myslím, že by sa to mohlo dostať na hranicu 80 miliónov dolárov. Darí sa mi, takže očakávam podobné sumy. Za Chabiba som dostal okolo 50 miliónov dolárov," potvrdil Conor v rozhovore s uznávaným novinárom Arielom Helwanim.

Írsky bojovník vo svojej profesionálnej kariére uštedril už osemnásť ukončení na KO/TKO. Celkovo má na svojom konte dvadsaťjeden víťazstiev, čo značí, že drvivú väčšinu zo svojich súperov ukončuje knokautom. Jeho najbližší protivník je skôr špecialistom na submisie, ktorých má na konte sedemnásť. Knokautoval desiatich súperov a celkovo vyhral tridsaťšesť zápasov. Dočkáme sa teda ďalšieho očakávaného knokautu od McGregora alebo Cerrone prekvapí a pripíše si najcennejší skalp vo svojej kariére?

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora