UFC - 08.02.2020 11:33

TAKÝTO staredown ste ešte nevideli!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Tesne pred víkendovým turnajom UFC 247 sa uskutočnila tlačová konferencia nasledujúceho galavečera. Na UFC 248 bude hlavným zápasom stret Israela Adesanyu a Yoela Romera, teda elity strednej váhy. Obaja však popularitu pred súbojom vzali po svojom a pred novinármi a fanúšikmi sa prezentovali zaujímavým tancom.

Najskôr to vyzeralo na tradičný pohľad z očí do očí podporený niekoľkými slovami. Neskôr sa však obaja odviazali a predviedli niekoľko tanečných krokov. Najmä od Romera by fanúšikovia nečakali salto vzad a šnúru, Adesanya už svoje schopnosti ukázal pred titulovým súbojom s Robertom Whittakerom. V ňom bol aktuálny šampión strednej váhy jednoznačne lepším zápasníkom a získal tak vytúžený opasok.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The first face/dance off between @stylebender and @yoelromeromma!! #UFC248

Príspevok, ktorý zdieľa UFC Europe (@ufceurope),

Najbližšie ho bude obhajovať 7. marca na turnaji UFC 248 proti tvrdému Yoelovi Romerovi. Očakáva sa tvrdý boj v postoji, v ktorom patrí Romero medzi najobávanejších fighterov. Adesanya je však vo svojej profesionálnej kariére neporazený. Má na konte osemnásť víťazstiev a chuť prehry doposiaľ neokúsil.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora