UFC - 17.03.2020 13:55

UFC napokon presúva najbližšie tri turnaje

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv

Včera sme informovali o tom, že najprestížnejšia MMA organizácia sveta zatiaľ svoje turnaje neruší, no hľadá nových zápasníkov. To však dnes už neplatí, keďže najbližšie tri galavečery UFC presunula na neurčito. Ide o podujatia v Londýne, Columbuse a Portland. Očakávaný turnaj UFC 249 ale nateraz zostáva v platnosti.

So správou prišiel prezident organizácie Dana White, ktorý síce za každú cenu chcel turnaje zorganizovať, no napokon bol nútený ich preložiť. Jedným z dôvodov boli aj samotní zápasníci. Niektorí podľa očakávania bojovať v tejto situácii nechceli a proti boli tiež vybrané krajiny, v ktorých sa turnaje mali konať. Tie totiž zakázali akékoľvek podujatia, čo narušilo plány obrovského kolosu zmiešaných bojových umení.

Sám White však dodal, že zápas Chabiba Nurmagomedova s Tonym Fergusonom sa neruší. Galavečer UFC 249, ktorý je na programe 18. apríla sa zrejme nebude konať v New Yorku, no organizátori aktuálne hľadajú vhodnú lokalitu na jeho premiestnenie. V prípade, že by bol turnaj zrušený, bolo by to už po piatykrát, čo sa tento prestížny súboj neuskutoční. Na verdikt bude čakať aj na domácej scéne populárny Machmud Muradov, ktorý by sa taktiež na turnaji mal predstaviť.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora