UFC - 21.04.2020 16:33

Miesto, kde sa o necelé dva týždne mal konať turnaj UFC, je teraz nemocnicou

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv

Najprestížnejšia MMA organizácia sveta sa v posledných dňoch a týždňoch snaží zachrániť, čo sa dá a silou mocou tiež zorganizovať nejaký turnaj. Tieto plány však zatiaľ zostávajú nenaplnené. Do plánov UFC aktuálne zasiahol aj fakt, že aréna, v ktorej sa mal konať galavečer UFC 250 v Brazílii, je používaná ako nemocnica pre pacientov s koronavírusom.

Rozhodli sa tak v brazílskom Sao Paule, kde si to 9. mája mali v súboji o titul rozdať napríklad Henry Cejudo a José Aldo. Tento turnaj sa teda konať určite nebude, jednoznačne nie v stanovenom dejisku. Prezident UFC Dana White sa však snaží nájsť riešenie a podobne ako v prípade UFC 249 aj teraz tvrdí, že v druhý májový víkend nejaký galavečer zorganizuje.

To je v tejto chvíli veľmi nepravdepodobné, avšak vo svete eur a dolárov je možné takmer čokoľvek. Na spomínaný termín sú údajne pripravený Kamaru Usman a Jorge Masvidal, ktorý by si to mohli rozdať v súboji o titul welterovej váhy a zorganizovaný by tiež mohol byť súboj Tonyho Fergusona s Justinom Gaethjem. Či sa však vôbec bude bojovať nateraz zostáva otázkou.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora