UFC - 25.04.2020 15:33

Kolotoč sa opäť roztočil. UFC plánuje tri turnaje za 7 dní!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Prezident najprestížnejšej MMA organizácie sveta Dana White nepoľavuje a opäť plánuje zorganizovať turnaj. Tentokrát sa však rozhodol, že bude rúbať poriadne vysoko. Predstavil totiž myšlienku, že by sa v dohľadnej dobe mal konať nielen jeden, ale rovno tri turnaje v priebehu siedmich dní.

Séria turnajov by mala odštartovať v sobotu 9. mája v americkom meste Jacksonville na Floride. Na rovnakom mieste by sa mali konať aj ďalšie dve podujatia a to konkrétne v stredu 13. mája a v sobotu 16. mája. Úvodný galavečer s označením UFC 249 fanúšikom prinesie hneď dva titulové zápasy a niekoľko ďalších zaujímavých bojov. V hlavnom dueli si to o dočasný titul v ľahkej váhe majú rozdať Tony Ferguson a Justin Gaethje, zatiaľ čo pár minút pred nimi White odovzdá opasok bantamovej váhy jednému z dvojice Henry Cejudo - Dominick Cruz. Na hlavnej karte by nemal chýbať ani súboj ťažkotonážnikov medzi Francisom Ngannoum a Jairzinhom Rozenstruikom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

WHAT A CARD! ? #UFC249

Príspevok, ktorý zdieľa ufc (@ufc),

Dva z týchto troch duelov sa mali konať už 18. apríla na právoplatnom turnaji UFC 249, avšak ten bol pre pandémiu koronavírusu odložený. Dnes už vieme, že sa má uskutočniť o dva týždne, no takéto plány mala samotná organizácia aj pred 18. aprílom a všetci vieme, ako to napokon dopadlo. Určite tak treba nové vyjadrenia brať s rezervou a pripraviť sa aj na scenár, že sa plány narušia a opäť sa žiadny turnaj neuskutoční. V prípade, že by sa 9. mája naozaj bojovalo, pripravený je aj naozaj zaujímavý zápas medzi Donaldom Cerronem a Anthonym Pettisom.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora